Doktorn hit och doktorn dit

På måndag skall Gustav ta 3 månaders sprutan, gruvar mig då Andreas jobbar och jag måste åka själv med Gustav till Vårdcentralen. Jag själv är ju spruträdd så vad är jag för ett stöd? :/
 
Nu får vi hoppas att det går bra denna gång, Gustav har tagit massor med prover när han var mindre. Bland annat tog dom blodprov i huvudet på honom vid några tillfällen och då grät han ej.
 

 
Vid tre månaders ålder ges ett kombinationsvaccin mot difteri, stelkramp, kikhosta, Hib (Haemophilus influenzae typ B) polio och – om barnet tillhör en riskgrupp – hepatit B samt vaccin mot pneumokocker.
 

 
Det har varit ett himla spring på sjukhuset och BVC sen en tid innan Gustav föddes och även efter hans födelse. Många prover har tagits och vi har varit upp på förlossningssamtal osv.
Jag skall nu till veckan även iväg på bäckenmätning. Skall bli så himla skönt att få det gjort så vi kan utesluta bäckenträngning. (Min förlossning blev komplicerad därför skall dom bäckenmäta mig.)
 
Läs om min förlossning här
 


Spännande

Gustav och Andreas gör vad grabbar gör, kollar på hockey! Jag tror Gustav tycker det är spännande för han håller på och äter upp nävarna :P
 

Fartvidunder

Nu ska Gustav få komma upp från golvet, vet inte om han är redo än men vi har iaf förberett :) Ett rött fartviduder står i tvrummet och väntar på lillkillen :)
 

Fynd!

Nu har jag fyndat igen, 8 märkesplagg för 80kr och allt i toppskick precis som nytt! Det kallar jag fynd ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kom och köp :)

Min sambo säljer sin skoter, vill du kika på den klicka här
Nu prioriterar vi annat ;)
 

Paket på posten

Vi fick paket på posten :) Alltid roligt och spännande.
 
Gustav skall vara coolast i stan ;)
 
Tack Andreas mostrar!

Syrran vann!!

 
Jippi!
Äntligen.. Ja nu är det bestämt och ute bland allmänheten att min syster har vunnit Sveriges charmigaste hem! Bland alla hundratals som tävlat så vann hon :P Det är hon verkligen värd som hon sliter hemma.
Stort tack till alla som röstat.
 
Stolt så jag nästan spricker över min duktiga syster :)
 
Kika in hennes blogg här!
 
 
 
Bilden är lånad

Lite blandade foton

Nu blir det mycket bilder idag men jag ligger efter med bloggandet så nu lägger jag ut allt så kan ni kika. Min tid är hos Gustav så bloggen kommer i sista hand. Vilket är som det ska :)
 
Gustavs kusin Ellie 6år, hon är barnpiga så mamma får vila :)
 
 Hanna med Vira.. hm jag tror det är Vira iaf :P Dom är så sjukt lika så det är svårt att se ibland :)
 
 
 
Jag myser med min brorsdotter Tilda
 
Tilda och Gry.. samma sak igen.. tror det är Gry!? Hjälp mig Hanna, du som skiljer på dom på bild :P  verkligheten är det lättare då dom har väldigt olika personlighet osv.
 
 
 
 
 
 

Lite mer från dopet (dom flesta bilder är innan det var dags i kyrkan)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bromsa!

Ne nu får det vara nog! Tiden går allt för snabbt, vi hinner inte med och snart har väl Gustav körkort också! Han håller på att få tänder.. Ja ni hörde rätt! 
 
När jag var med massor med mammor på Ikea så sa en av tjejerna till mig - jag tror din kille håller på att få tänder.. Va tänkte jag, redan? Kan de vara möjligt..? (han är tre månader)
 
Nu har jag känt efter och mycket riktigt, tänder på G! Oj hur ska detta bli, tänder och tre månaders spruta och sjuk på de.. Tror vi kan ladda för mycket gnäll ett tag :)
 
Gustav tre månader
 
# Han har upptäckt sina händer, han äter snart upp dom och han river med allt han når
# Han låter högt, pjollrar på och skrattar så det gurglar
# Han har upptäckt sina fötter och kikar på dom på skötbordet
# Han håller på att få tänder och dregglar massor
# Han äter fortfarande 150ml per måltid, vilket är ca. var tredje timme
# Han försöker vända på sig till magläge men har ännu inte lyckats
 
Du som också har barn, hur tidig var din bebis? Jag skulle också vilja veta när ni började sätta barnet i stol, vi har köpt en stol och känner att snart kan vi nog plocka fram den. Men man vill ju inte vara för tidig så barnet får Skolios.
 
 

Host.. host

Åh jag är så trött på att vara sjuk, det tar bara om hela tiden och jag smittar Gustav. Eftersom jag inte ammar honom så har han så lätt för att bli sjuk nu. Tycker synd om honom, jag klarar ju mig för att jag är vuxen men han!, lilla lilla goa Gustav :/
Det gör ont i mammahjärtat när jag märker han är dålig, han äter dåligt, sover dåligt och gnäller typ hela tiden.
 
Nu idag var han vaken 8 timmar utan att sova en blund! Dett har aldrig hänt förut, vi fick inte lägga ner honom då grät han direkt och maten är inte så intressant. Nu sover han iaf äntligen..peppar peppar! Har varit där och stoppat i nappen tre ggr nu för han vaknar och somnar om hela tiden.
 
Hoppas morgondagen blir bättre, nu är iaf Andreas ledig så jag får hjälp. Han jobbar ju mycket nattskift och sover på dagarna så jag har varit som en ensamstående och det tar verkligen på krafterna. Har ingen jag kan lämna över till, om så bara en minut. Idag bröt jag ihop för jag är så trött! Men sen blev det mycket bättre, ibland måste man får gråta, sen är det bara att torka tårarna och ta nya friska tag :)
 
Nu har vi tagit ett varsitt glas vin och tänt lite ljus. Soppan står på spisen och vi ska äta lite gott. Sen blir det filmmys :)
 
Ha en bra kväll, det tänker vi ha iaf :P
 
 

Hemmamys

Nu börjar Gustav bli frisk, så himla himla skönt och allt flyter på så mycket bättre nu. Jobbigt när han varit sjuk för man vill ju inte att han ska må dåligt, lilla gubben våran :/ Men nu är det bättre och idag har han varit så snäll och glad. Ätit bra och sovit mycket!
 
Gustav och jag började dagen med lunch på Ikea med min syster Hanna och hennes tvillingar. Det var mysigt att bara sitta där och äta gott i lung och ro när regnet bara öste ner ute. Sen var hon tvungen att åka hem med bilden för hennes sambo behövde den, då passade jag på att träffa Elin (kompis till mig som också ska ha barn) Elin och jag tog en långpromenad i höstrusket för att sedan avsluta dagen hemma hos mig med tända ljus, varma mackor och filmmys. Vi såg filmen What to expect when you're expecting. Alla säger den skall vara så bra så jag hade nog för höga förväntningar för jag tyckte den var sådär.. helt ok men inte mer.
 
Bilden är lånad
 


 
 
Mamma <3 Gustav = Sant
 
Dagens bild får bli på Gustav och hans mamma :)
 

Nu är det nära :)

Hjälp syrran att vinna SVERIGES CHARMIGASTE HEM genom att rösta fem stjärnor på hennes bidrag :)
 
Så här röstar du :)

Och vill du ge oss din mycket värdefulla röst, gör såhär:

1) Klicka på länken nedan

2) Klicka på den vita stjärnan längst till höger

3) Logga in

4) Gå tillbaka till “Finalister” & tryck en gång till på den högra stjärnan

5) Nu får du en fråga och sen en bekräftelse, då vet du att din röst i finalen är räknad!

Krångligt jag vet, men jag blir så obeskrivligt glad om du orkar göra dig besväret :)

Kom ihåg – högra stjärnan – två gånger – ok! :)

Gå in här för att rösta!

 

 

Såhär snyggt har hon hemma, se och njut av fina bilder!


Linslus?

Vi blev med på bild i Lördags :P
 

Ont i mammahjärtat

Gustav är förkyld och har varit så ledsen sista dagarna. Igår när han varken ville äta eller sova utan bara grät och grät helt förtvivlat. Så fick jag ringa hem Andreas från jobbet så åkte vi direkt till farbror doktorn.
Man måste ju åka till akuten när barnen är under tre månader, det låter så allvarligt med akuten men vi ville kolla upp så att Gustav inte hade öronvärk eller bihåleinflammation eftersom han var så ledsen.
När vi väl kom in på akuten charmade Gustav personalen omgående och han sken upp som en sol. Inte en tår och inte ett pip, han var på bättre humör helt plötsligt än han varit på flera dagar. Jag tror lillkillen våran ville imponera på tanterna ;)
Gustav fick ligga naken på en brits, han sparkade vilt och pratade högt så det ekade i rummet. Läkaren skratta och sa till oss att han var en riktigt söt pojke. Andreas och jag stod brevid och bara log, stolta så vi nästan sprack :)
Doktorn kollade och Gustav var röd i halsen, doktorn sa att han nog därför var ledsen. Dom vägde även vår lille kille (läs stora kille) hela 7 kilo och 300 gram! Oj!!, jag höll på att ramla baklänges. Var tvungen att kolla en extra gång så vågen verkligen visade rätt. Å det gjorde den minsann :) Stora killen!
Sei åkte direkt från sjukhuset till Ica Maxi och köpte alvedon på deras apotek. Sen åkte hela familjen hem och sov..
 
Vaknade upp idag lite friskare och med lite mera ork :)
 
Kolla på ungen våran! Ja att vi är stolta är bara förnamnet!
 

Klackarna i taket

Igår slog jag och syrran på stort! Vi hade en lördagskväll utan ungar, snor, blöjbyten och barnmat. Vi raffsade fram finblusen längst bak i lådan, tog lite ögonskugga på ögat, satte på oss gåutskorna och sprättade varsin cider. Det var nämligen fest på G för tanterna :)
 
Vi hade planerat och sett fram emot en utekväll så vi var båda laddade. Kvällen (läs dagen) började här hos mig med lite rosevin och sen gick vi vidare ner mot stan för att äta buffè på båten Medvind med trubadur. Sedan blev det ett besök på krogen Oscar, satt med tända ljus, uppförde oss rätt moget och drack goda drinkar. Hur mysigt som helst! Sen blev det partaj långt in på natta och vi var då inte likna mogna längre.. host :) Fuldans, utspillda drinkar och många skratt precis som det skall vara!
 
Tack för en rolig utekväll syrran :) Här kommer lite bilder från igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Behöver du en bröstpump?

Kolla in min annons på tradera vettja :)
Jag säljer en bröstpump av märket MEDELA i toppskick!
 
klicka här om du är intresserad
 
 
 

Svullna Bullar?

Idag fikade jag med Elin och en tjej som heter Malin. Har jobbat med båda tjejerna.
Vi gick till Tant Anci och Fröken Sara, dom har så himla gott fika och mysig miljö. Jag tog självklart deras hembakade vaniljbullar som är himmelska!
Men hua vad mycket fok det var där och varmt som tusan, det blev tyvärr minuspoäng.
Tjejen i kassan hade tom. korta shorts på sig i hettan och ja sa till mina tjejer att nästa gång vi går dit tänker jag fika i bikini :P
 
Iaf vi pratade om allt mellan himmel och jord. Men mest om att Elin har en bulle i ugnen och allt kring det. Ska bli så himla roligt att hon också ska få en liten bebis :) Vi hinner även vara mammalediga samtidigt hon och jag, det ser jag fram emot!
 
När vi pratade om bebisen hon har i magen så blev jag lite avis faktiskt. Kan sakna den tiden då jag var gravid, med all spänning och längtan. Visst är det underbart att få vara mamma med, men jag hade liksom mer ork att ta in allt då när jag var gravid, förstå mig rätt! Nu är jag så trött och sliten jämt.
 
Men något som jag inte saknar med att vara gravid är hur svullen jag blev! Överallt på kroppen och hur obehagligt det kändes med vatten under huden :/
 
Hittade en bild på hur jag såg ut under min graviditet. Visst ser det hemskt ut :/
 

Fika

Igår gick jag och Gustav ner på stan för att fika med Hanna och tvillingarna. Det öste verkligen ner regn men ändå var nästan lite mysigt ute, jag hade klätt mig skönt och hade bra regnskydd på min barnvagn. Med ett stor paraply och raska steg gick jag ner och mötte upp min snygga syrra :)
Hanna hade handlat nya kläder och var en riktig pingla dagen till ära, det är hon ju alltid men igår lite extra. För er som inte känner min syster så ska jag tala om att hon har två tvillingtjejer som är lite mer än ett år nu. Dom tar upp all hennes tid, hon finns där för dom 200% och hon hinner inte med sig själv. Hon gör ett grymt bra jobb och jag beundrar hennes tålamod och ork. Kan tycka synd om henne då jag ofta ser att hon är trött och sliten. Så var så skoj å träffa henne igår för såg verkligen att hon sken som en sol. Vår mamma har nämligen varit här i Sundsvall och hjälpt henne med lite avlastning och även shopping.
 
Vi tog en fika på fiket Innergården och snackade en massa. Sen tog vi en sväng och kollade lite barnkläder. En mysig dag i regn och rusk :)
 
Vill du kolla in på Hannas blogg klicka HÄR
 
Bild på Hanna och Johnnys fina tvillingtjejer tagna dom fyllde 1 år :)
 

Försvinn dumma steck..

Nu vill jag höra.. när försvann eran hormonsträng efter ni fått barn???
Min är kvar och jag vill att den skall försvinna nu, är ju inte gravid längre så nu vill jag den skall väck! På mollemangen.. :)
 
På den här bilden gick jag in på v. 41. Lång väntan, mer väntan och lite till väntan! Var så spännande och läskigt på en och samma gång.
Fast jag hade det så tufft på förlossningen så längtar jag faktiskt till nästa gång konstigt nog :)
 
 

Guldklimpen!

Den här glada killen blir så himla stor. Tolv veckor idag :)
 

En tanke

Det slog mig idag när jag gick hem från affären medans Gustav låg i sin vagn och sov. Tänkte nämligen på att många barn inte vill ligga ner i liggvagnen när dom bli runt 3 månader och uppåt, då dom blir så nyfikna i utvecklingen och vill gärna sitta upp men ryggen är inte redo än.
 
Badstödet! Det slog ner som en klar blixt från himlen!
 
Nu ska ni få höra min tanke.. om man har en liggvagn som är rätt ljup som liggvagnarna brukar vara. Ställ ner badstödet och lägg fårfällen över för att få det lite mjukt och skönt. Då halvsitter ju bebisen precis som när många "bullat" upp barnet med kuddar osv. Fast barnet har bättre stöd av badstödet. Vore inte de något? Vad tror du?
 
Jag måste iaf testa någon dag :)
 

Mys!

Upp till Sundsvall igen och mamma följde även med! Ja i förrgår åkte vi upp igen efter nästan en hel vecka i Edsbyn. En vecka full av aktiviteter och massa mys. Nu är även frysen fylld med fina kantareller som vi plockade i Lördag när vi var i skogen.
Igår tog mamma och jag Gustav med oss och åkte på stor loppis. Sen blev det hembakat fika hos Hanna på Alnö. En lugn och mysig dag, när det var regn och rusk ute.
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer än.. Men något ska vi ju hitta på :) Kanske blir det Birsta och lite shopping.
 
Ha en fin dag!

Lille Gustav

Världens finaste kille!
 

Vi behöver din röst :)

Sveriges charmigaste hem!
 
Om du inte redan har så hjälp min duktiga syster att vinna!

Kom igen:

1) Klicka på länken nedan
2) Klicka på vita stjärnan längst till höger
3) Logga in utan protest
4) Och sen struntar du i att svära över hela jävla röstningssystemet och så går du en gång till på mitt bidrag och röstar, inte förrän nu räknas din röst och du får en bekräftelse!

Min syster som tävlar blir ju sååå glad om du orkar göra dig besväret!


Rösta här!
 

Den som inga byxor har..

Den som inga byxor har, den får gå med rumpan bar! Den som 70st byxor har, han knappast pengar spar :)
 
Roligt men knasigt men det är just det vi gör! Spar pengar menar jag! Ja, jag berättade ju för ett tag sedan att Gustav har massa massa kläder, jag räknade byxorna här om dagen men slutade vid 70! Ingen klädbrist här inte.. å då snackar vi endast storlek 62 och 68 i nuläget!
Vi har fått det mesta vilket är super, från mina systrar och deras barn som dom ungarna växt ur. Gustav har nämligen nio stycken kusiner att ärva efter så vi har nästan inte behövt köpa något åt honom sen han föddes. Är superbra att ärva och det vi köpt till honom ändå är mest för skoj.
 
Tycker det är bra att kläderna kan gå från en unge till en annan, för dom växer ju ur storlekarna så snabbt så allt är ju som nytt.
 
 
Detta är en del av byxlagret i storlek 62!
 
 
 
 

Kusin Ellie

När vi var i Knåda så ville Ellie hålla Gustav. Ellie är Gustavs största kusin i skaran av barn.
 
Hon är en stor och duktig tjej :)
 



Lilla farbrorn!


Trollskogen!

Idag blir det en tur till svampskogen, vädret är underbart ute och vinden höstfrisk. Solen strålar och så gör även mitt humör!
Vi skall ha nybakta bullar med oss, det är nästan ett måste!
Vi är tre vuxna och fyra små trollungar. Min Gustav får sitta i babybjörnen och mysa.
Får berätta sen om vi hittat något svamp!
 
Undra om vi får syn på någon rumpnisse där ute bland all mossa?
 
 
Ha en underbar lördag så länge, det tänker vi ha iaf :)
 
 

Uggla!

Jag måste få visa vad jag köpt! Gillar den supermycket :)
 
 

Hjälp min syster att vinna!

Här är hon som kan!
 
Hon kavlar upp armarna och hugger tag i alla sorters projekt. Hon är kvinnan som har tumman där den ska sitta och hemmet som du vill flytta in i på stört ;)
Hon är påhittig och fixig som få!
Hjälp henne att vinna Sveriges charmigaste hem. Det skulle betyda så mycket för henne då hon verkligen brinner för det hon gör och jag vill hjälpa henne dit, vill du? :)
 
Rösta och ge Sofia fem stjärnor vettja :)
 
Hon har varit i tidningen när hon blev bland dom tio bästa i Sverige och nu slåss dom om finalplatsen!
 
 
Kolla in hennes hem och webbsida här och låt dig inspireras. Tillsammans gör vi skillnad och jag blir toppenglad om du vill hjälpa till att rösta fram min duktiga syster :)
 
Heja heja, fem stjärnor är hon värd!! Du kan även gå in dirket och rösta här!
 
 
 

En trött men glad mamma!

 
 
 
 

Dagvild

Hm vad är det för dag idag??.. måste klia mig i huvudet och fundera en länge stund för att sedan tjuvkika på datorn.
 
Jaha det är Fredag idag! Det är så pass :)
 
Iaf, vi är i Edsbyn, jag och Gustav, här slappar vi mest och bara vilar upp oss! Dagarna består av promenader, mys, fika och lite småbesök här och där.
 
Idag är regn och rusk ute så vi blir nog inne idag eller så åker vi till svampskogen. Där finns gula fina kantareller som jag älskar och dom små får gärna flytta hem till min frys. Är superbra att ha en babybjörn till Gustav sånna gånger så jag inte tappar bort honom i blåbärsriset :)
 
Igår kväll gick vi upp till lilla huset på kullen och hälsade på! Där möttes vi av glatt barfotasmåfolk på trappan och dom bjöd in oss med en ivrig blick. Det stod nämligen pizzamys på menyn så vi var efterlängtad kan du tro! Med tända ljus och lite rödvin i mitt glas satt jag till bords med familjen Leanders Kleven. Kände hur värmen smög sig på sakta men säkert! Lillkusinen fick välling och sov för natten, Gustav lånade kusinens vagn och slumrade sött. Medans dom två äldre barnen satt och musade pizza med oss. Sen satt jag och min syster Fia och snackade skit långt in på kvällen.
Alltid lika mysigt att hälsa på där uppe! Huset är varmt och fullt med kärlek av bästa sort!
 
 
Lite dåliga bilder vilket beror på fotografen!, men här är dom! Gustavs små kusinerna som bor i lilla huset på kullen :) Låt mig presentare Herman, Signe och lille Douglas.
 
 



Vila

Vi vilar upp oss på landet.. återkommer inom kort ;)

Polarn o. pyret

Den här mysiga dressen fick jag till Gustav av min syster, alltså Gustavs moster och hennes familj. Supermysig och jag gillar den som tusan, det gör nog Gustav med, för han somnade när jag klädde på honom den!
 
Tycker polarn o. pyret har superfina grejer men det är ju så dyrt, så blir inte av att jag handlar kläder där. Därför är det extra roligt när vi får någon gåva därifrån eller när vi får ärva p o.p kläder. Jag kan även köpa begagnat för det är så bra kvalitet i deras tyger så det kan se helt nytt ut ändå.
 

Minne för livet

Nu har vi gjort det som jag gruvat mig för så länge!
Fick en låda med gips och grejer så att man kan göra avtryck av hand och fot på sin bebis. Men när jag öppnade kartongen visade det sig att det var typ HUR krångligt som helst. Dom har inte tänkt på att det är en trött småbarnsförälder med lite tid som skall nyttja produkten! Men nu var Andreas ledig två dagar och passade Gustav så jag fick fixa detta.
 
Såhär blev det och nu har vi småtossarna sparade för livet :)
 




 
 
Tack Sanela för paketet! Det var roligt men lite krångligt. Men nu är det gjort och är ju suuperkeul (som Maria Montazami skulle sagt) att ha kvar som minne :)
 
 

Promenad

Igår tog vi en kvällspromenad runt sidsjön med omnejd. Vi tankade i Gustav mat så att han skulle vara nöjd ett tag och myste ner honom i barnvagnen. Var superskönt med en långprommis i höstmörkret och vi gick cirka 9 kilometer. På vår promenad mötte vi även herr räv som smög i gräskanten, han var inte ett dugg rädd!
 
 
 
 
 
 
 
 

Disciplin

Ja här är det si och så med disciplinen.. hm..
 
Jag gick ner i vikt i rasande fart efter förlossningen men nu när jag ställde mig på vågen igår hade jag gått upp två kilo sen sist jag vägde mig. Inte bra! Med tanke på att jag har ca. 7 kg som jag skall gå ner till min vikt jag hade innan jag var gravid! Skärpning!
 
Kan det vara mitt begär som är boven tro ;)??
 
 
 

Lillgrodan

Söndagens outfit :)
 
Hej där allihopa!


 
Ligga på magen gillar jag inte så speciellt!
 
 

Mera dop..

Hittade fler dopbilder som andra tagit på oss :)
Vi har alla lagt in våra bilder tillsammans på www.dropbox.com, superbra och du får då ta del av dina vänners bilder utan krångel.
 
 
 
 

Torsdag

Ja inte har jag då långtråkigt på min mammaledighet! Mina dagar är fullpackade med aktiviteter!
Idag var jag först på föräldragrupp på BVC med Gustav. Andreas jobbade så han kunde inte följa, kanske nästa gång.
På föräldragruppen satt vi och pratade i en timme tillsammans, när alla mammor och pappor hade gått hem så stannade jag och en annan tjej kvar ett tag med våra barn. Roligt att byta lite nya erfarenheter och hjälpa varann med tips. Vi satt där och hade trevligt så vips hade det gått en timme till!
 
Efter föräldragruppen på BVC åkte jag och Gustav ut till Bista där vi mötte upp Elin och Linda. Vi tog en bit mat på Café Carm, satt säkert i två timmar och bara pratade. Så roligt när ingen hade något tid att passa, då kan man verkligen slappna av!
 
Sen när jag kom hem var klockan nästan 20.00 och jag nattade lilleman. Han åt och somnade på min mage i soffan. Snacka om kvalitetstid! Så liten kropp men så himla varm och go. Snarkade sött, log lite i sömnen till och från och var helt avslappnad.
 
Linda tog lite bilder på oss i Birsta.
 

Leila bakar

Inte bara jag som tycker om Leila bakar, i morse satt Gustav och tittade på tv:n. Det såg minns sagt spännande ut :)
 
Blir det en bagarkille kanske? :P

Lillprinsen

Bilder från idag, Gustav har lärt sig använda händerna för att undersöka grejer. Han älskar att pilla på allt som har fina färger, men han blir trött av alla nya intryck och har varit mycke ledsen till och från idag. Sovit många powernaps och blev en tidig kväller i säng. Det är jobbigt att vara liten också faktiskt :)
 
 
Pyjamas på innan det blev mat och sängen :)
 
 
 

Doppresenter

Gustav fick många fina och roliga presenter på sin dopdag. Tänkte visa lite bilder på vad han fick :)
 
En tuff hoj av faster Lisa och hennes sambo Pär.
 
Boken om hattjakten fick Gustav av moster Britta. En supermysig bok!
 

Den här roliga grejen fick han av mormor och morfar. Superrolig leksak! Vira och Gry har en liknade och dom älskar den.
 
Pussel från Gustavs morbror med familj.
 
Sångboken fick han av min kusin Martin och Martins tjej Linn. Roligt att ha sen när Gustav blir större.

Mer böcker till våra kommande mysstunder. Ena boken fick han av gammel- Eva och den andra av Gustavs morbror med familj.
 
En fin plocklåda fick han av moster Hanna med familj. Som han kan pyssla med när han blir en stor kille :)



Gustav fick även en supercool tavla av moster Fia med familj. Den ska sitta på väggen ovanför själsängen :)
 
Sen fick Gustav många fina uppvaktningskort från olika håll och pengar som vi skall sätta in på ett konto. Han fick även pengar av farmor och farfar från Lycksele. Så vi måste på banken någon dag och fixa :)
 
Tack till alla som ville vara med och dela den fina dopdagen med oss. Blev ett minne för livet!
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Idag har lilla familjen varit på sjukhuset och pratat om Gustavs födelse/ förlossning. Vi blev kallad dit upp på möte pga. att vi haft en så tuff och utdragen förlossning.
Var skönt att få prata med en läkare och känner nu att vi kan lägga det bakom oss. Men visst tänker vi på det till och från men är inget som vi mår dåligt över nu men om så skulle bli fick vi höra av oss.
Jag tror att den dag jag blir gravid igen så kommer alla känslor och även rädslan att komma upp. Men vi ska då få gå på auroramottagningen och även ev. få snittkontrakt. Bara att veta att vi nog kommer kunna få det nästa gång så känns det mycket lättare. För vi vill ju kunna ge Gustav syskon, vore ju hemskt om jag är så avskräckt så det skall hindra oss.
Snitt är ju det sista jag vill, men i ett läge som påminner om Gustavs förlossning så är det skönt att veta att det är upp till mig att bestämma vad som ska ske. Vaginalt eller snitt!
 
Efter sjukhusbesöket så lämnade vi av Andreas på jobbet. Gustav och jag tog bilen och åkte på Erikshjälpen. Där hittade jag en barnstol som jag köpte åt lilleman. Fyndade även en superbra bok till Elin som hon fick av mig senare på dagen när jag mötte upp henne på stan.
På stan tog vi en långfika och pratade en massa :) Sen kollade vi runt lite i affärer, tänk att jag aldrig lessnar på att shoppa :P
Är alltid så roligt att träffa Elin, hon är en toppentjej och där tror jag att jag har en vän för livet <3
 
När vi kom hem, Gustav och jag var klockan nästan 19.30 och vi var supertrötta! Jag la Gustav i sängen och han sover fortfarande (21.57)! Trött kille :)
 
 
Lille Gustav är så himla likt sin far :) Eller vad tycker du?
 

Mer dopbilder

Här kommer mer bilder från dopet :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Superlyckad dag och festen höll på till cirka 05.00!
 
Fast småfolket gjorde kväller tidigare såklart :)
 

Helt utslagen

Barnen är alla döpta med dopvatten på dom små fjun dom har på huvudet, dopklänningarna är nu skrynklig, goda tårtan är helt slut, har skavsår på fötterna och maten är uppäten! Sammanfattningsvis hade vi en helt underbar dag igår med många glada ansikten, en strålande sol på klar himmlen och gott att äta.
 
Har massor med bilder jag vill visa men måste gå igenom dom och det hinner jag inte nu för vi ska packa in alla grejer och ta vår lille son med oss för att åka till Sundsvall.
 
Men några bilder kan jag lägga ut nu som snabbast...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så fler bilder kommer så fort jag får tid, nu skall jag försöka amma Gustav sen åker vi till Sundsvall. :)

RSS 2.0