Ont i mammahjärtat

Gustav är förkyld och har varit så ledsen sista dagarna. Igår när han varken ville äta eller sova utan bara grät och grät helt förtvivlat. Så fick jag ringa hem Andreas från jobbet så åkte vi direkt till farbror doktorn.
Man måste ju åka till akuten när barnen är under tre månader, det låter så allvarligt med akuten men vi ville kolla upp så att Gustav inte hade öronvärk eller bihåleinflammation eftersom han var så ledsen.
När vi väl kom in på akuten charmade Gustav personalen omgående och han sken upp som en sol. Inte en tår och inte ett pip, han var på bättre humör helt plötsligt än han varit på flera dagar. Jag tror lillkillen våran ville imponera på tanterna ;)
Gustav fick ligga naken på en brits, han sparkade vilt och pratade högt så det ekade i rummet. Läkaren skratta och sa till oss att han var en riktigt söt pojke. Andreas och jag stod brevid och bara log, stolta så vi nästan sprack :)
Doktorn kollade och Gustav var röd i halsen, doktorn sa att han nog därför var ledsen. Dom vägde även vår lille kille (läs stora kille) hela 7 kilo och 300 gram! Oj!!, jag höll på att ramla baklänges. Var tvungen att kolla en extra gång så vågen verkligen visade rätt. Å det gjorde den minsann :) Stora killen!
Sei åkte direkt från sjukhuset till Ica Maxi och köpte alvedon på deras apotek. Sen åkte hela familjen hem och sov..
 
Vaknade upp idag lite friskare och med lite mera ork :)
 
Kolla på ungen våran! Ja att vi är stolta är bara förnamnet!
 

Kommentarer
Postat av: Kusin Madde

Riktigt super gullig kille ni har!:) man blir alldeles kär i han!:) ha de fint! Kram

Svar: Tack Madde :) Hoppas de är bra med er? Har du någon blogg? Kram
Stina Leanders

2012-09-24 @ 21:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0