Syster..

Britta! Länge sen jag träffade henne nu, hon är ute i stora världen och ser sig omkring. Tycker det är dags för henne att komma hem snart så hon hinner träffa vår bebis som ska anlända i Juni.

Britta, hon är min minsta syster, men hon är inte så liten som det låter och tuff är hon så det räcker till för oss alla! Hon packade väskan och drog iväg helt själv i Februari och var varit borta sen dess.

Bryssel, Abu Dhabi, Australien, Melbourne, Sidney, Surfers Paradise, Fraser Island, Noosa, Brisbane, Nya Zeeland, Kaikura, Franz Josef Glaciar, Wanaka, Queenstown, Roteroa, Auckland, USA, LA, Venice, Santa Monica, Hollywood, San Diego, Grand Canyon, Las Vegas och Beverly Hills!

Hon har äter god mat, upplever nya platser, nya människor, hon har hoppat bungy jump, badat med hundratals vilda delfiner, sett vilda valar, surfat i havet, hoppat fallskärm, gått på stora lyxiga casinon, varit på biltur med marinsoldater, klättrat i glaciärer, träffat och hälsat på Johnny Depp.. ja å mycket mycket mer..!!

Hon verkar ha så himla roligt och jag beundrar verkligen hennes mod att bara sticka iväg sådär!

Är det något jag kan känna nu när jag väntar barn så är det att jag inte rest så mycket. Så mycket jag inte sett men jag är inte alls som min syster. Skulle längtas hem :P Hon verkar klara sig utan hemlängtan vart hon än är i världen.

Ska bli riktigt roligt att få träffa henne när hon kommer hem till Sverige igen. Hon har iaf fått långt hår har jag sett på bilderna och hon är brun som en pepparkaka. Vill se allt hon köpt, höra henne berätta live om allt hon upplevt och se massa bilder!










Jag skulle vilja vara i Brittas skor, tänk att få vara i värmen och uppleva alla dessa äventyr!

Vilket minne för livet!


Kommentarer
Postat av: Britta

hihi kul o lasa. Du ar ju in syrra men jag glommer lixom att jag ar din ocksa. ;) Men du, vanta bara en manad och det ar jag som onskar att jag vore i dina skor. Ledig med en pluttig liten pojke. :) Ah, jag langtar till det ocksa! :D Ska snuffa mkt i sommar. :D

2012-05-15 @ 05:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0