Helt slut!

Nu är jag helt j*vla färdig, fattar inte vad jag fick energin från idag och att jag orkat!

Började dagen med att städa källaren med bostadsföreningen. Sen drog jag igång två maskiner tvätt! Sen tog jag bilen och drog på Magazin 1 och Erikshjälpen. Blev lite fynd på båda ställerna och lämnade även lite grejer till Erikshjälpen som jag städat ihop hemma.
Sen tog jag och åkte hem, stoppade i två nya maskiner tvätt, och hängde den blöta. Tog bilen igen ner på stan och kollade in loppisen på Stadshuset. När jag ändå var i farten så kollade jag in på Myrornas och Röda korset. Kom hem med en superfin klänning som jag kan ha nu när jag är tjockis.

Ner till tvättstugan igen, i med två till nya maskiner och hängde mer blöt tvätt. Tog upp torr tvätt, vek tvätt och la in i garderoben.
Bäddade rent i vår säng!
Sen drog jag in möbeln som jag skulle måla om, ner till källaren å rota fram färg och grejer. Måla möbel, tvätta mera tvätt, hänga tvätt, vika tvätt, måla mera möbel och stryka tvätt.

Åt lite snabbt innan jag drog igång damsugaren och damsög hela lägenheten. Drog igång en diskmaskin, ner och hämta mer tvätt och stoppa in två nya maskiner. Hade asmycket att tvätta då jag bäddat rent och tvättade upp ALLT till bebisen. Skönt sen när det är gjort, då vet jag att han kan använda allt utan att jag måste till och tvätta.

Gjorde iordning bänken i köket, ut med soporna, ner till källarn hämtade grovsopor och passade på att slänga de när vi hade container på gården. Tvättade två maskiner till, och grejade på i tvättstugan. Har aldrig tvätta så mycket! Gick upp igen och lagade mat. Städade undan allt jag dragit fram för att avsluta dagen med en dusch!

Om jag orkar duscha!? Får bli en sittdusch för nu har jag så ont i fötterna så jag dör!
Bild på bänken kommer imorgon orkar inte nu! Blev mycket text nu :/

Sov gott, det tänker jag göra iaf :)



Kommentarer
Postat av: morsan

Tänk om jag hade din energi, den skulle behövas. Passa på att jobba nu. Om några veckor ska du bara vila, så du har kraft till du ska på BB. Ska bli intresant att se bänken möblerad.

2012-05-06 @ 06:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0